A dextüra márka magas minőségű ajtókat takar, Superlak ®- kal kezelve, kizárólag fehérben, minden igényt kielégítően, kompromisszumok nélkül.

Végtelen sokszínűség fehérben. A dextüra egyet jelent a fehér ajtók számtalan variációjával. A dextüra saját kezébe vette a fejlesztést és elsőként használt környezetbarát festéket az ajtók gyártásához. Az egyedülálló Superlak ® -kal az ajtók nemcsak környezetbarátok, de karcállók, fényállók , törölhetők és 100% -ban oldószermentesek. Alapanyagaikat fenntartható erdészeti tevékenységekből nyerik. A megbízhatóság, a szolgáltatás, a gyorsaság, az innováció, a modernitás és a legjobb ár/érték arány, ez jellemzi a német dextüra ajtókat 1972 óta. A kínálatban számtalan ajtólap design és tokkialakítás közül van mód válogatni, az üvegezési lehetőségek széles választéka mellett. Superlak ® – Nincs kompromisszum a festésben.

  • A Superlak ® nem ártalmas az egészségre, 100% -ban mentes oldószerektől és kibocsátásoktól
  • Az egyetlen olyan festékrendszer, amely teljesen oldószer- és emissziómentes, ugyanakkor vastag fedő és védőréteget biztosít és rendkívül ellenálló.
  • Takarítása egyszerű, a mindennapi apró szennyeződéseket egyszerűen le lehet törölni közvetlenül a “baleset” után.
  • A Superlak ® rendkívül fényálló. Ha az ajtók erős napsugárzásnak vannak kitéve, nem színeződnek el. Itt nincs sárgulás, elszíneződés, mint más fehér festékeknél. Itt a fehér, fehér marad – garantáltan.
  • Minden dextüra vonal- és dizájn ajtó 100% -ban Superlak ® -kal van felszerelve . Műszaki felszereltségüket tekintve zaj-, hő-, tűz- és betörésvédelemmel ellátott is lehet.