Air-Lux tolóajtó rendszerek
Air-Lux tolóajtó rendszerek
Air-Lux tolóajtó rendszerek

Air-Lux tolóajtó rendszerek

Az Air-lux prémium nyílászárók esetén, semmilyen kompromisszum megkötésére nincs szükség. A kínálatban szereplő modern stílusú, óriási fényáteresztő képességgel rendelkező termékek mindegyikének tervezésénél a legfontosabb szempont a tökéletességre való törekvés volt. A svájci Air-lux professzionális tolóajtó rendszerek a legszigorúbb energetikai elvárásoknak is megfelelnek, amellett, hogy mindennapi használat során felmerülő gyakorlati követelmények is maradéktalanul teljesülnek.

Air-Lux

Air-Lux tolóajtó rendszerek
 
Az Air-lux márkanév garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy termékei a legmagasabb szintű igényeknek is meg fognak felelni, legyen szó akár szélsőséges klímájú környezetről vagy éppen napi szintű aktív használatról. A cég svájci üzeméből kikerülő minden egyes modell szigorú minőségellenőrzést követően kerülhet a felhasználókhoz, ami a beépítést követően bizonyosan hosszú időn keresztül fogja szolgálni tulajdonosát. 
 
 
 
Az Air-lux prémium nyílászárók esetén, semmilyen kompromisszum megkötésére nincs szükség. A kínálatban szereplő modern stílusú, óriási fényáteresztő képességgel rendelkező termékek mindegyikének tervezésénél a legfontosabb szempont a tökéletességre való törekvés volt. A svájci Air-lux professzionális tolóajtó rendszerek a legszigorúbb energetikai elvárásoknak is megfelelnek, amellett, hogy mindennapi használat során felmerülő gyakorlati követelmények is maradéktalanul teljesülnek.
 
 
  • Akár fixen szerelt üvegfelületről, akár mozgatható tolóajtóról legyen szó, minden termék egyöntetű jellemzője a keskeny profil, ami több fény beengedését teszi lehetővé otthonunkba.
  • Az üvegfelületek méretének növelése az esztétikumon túl energetikai szempontból is rendkívül hasznos, amellett, hogy a biztonságot illető feltételek is maradéktalanul teljesülnek.
  • Az Air-lux brand egyik legfontosabb szabadalma a nyitható modellek esetén szerepet kapó kompresszoros légtömítés, ami páratlan hő- és hangszigetelési értékkel ruházza fel az extra dimenziókkal (akár 8m*3m) rendelkező mozgószárnyakat is.
  • A tolóajtó rendszerek mozgatás akár kézi, akár motorikus működtetéssel is egyaránt kivitelezhető, ráadásul az akadálymentes átjárás problémája is könnyen áthidalható.
  • Csak a legkiválóbb minőségű alkatrészek és vasalatok kerülnek beépítésre a mozgatható rendszerekbe, amelyek nem igénylik a folyamatos karbantartást.
  • Az energiatudatos és passzív ház minősítésű termékek többsége a szigorú elvárásokon túlmutatóan képviseli a megbízhatóságot, tervezéskor az időtálló tartósságot kiemelt fontosságú szempontként vették figyelembe.
  • Az Air-lux konstruktőreinek legfőbb törekvése a kényelem szolgálatába állított, kompromisszumok nélküli, egyénre szabott, tökéletes megoldások megtalálása.

 

Műszaki paraméterek

 
porte clés

elérhetőségeink

1016 Budapest, Hegyalja út 23.

+36 (1) 788-8088 | +36 (20) 284-4738

Időpontfoglalás