{name}

Dextüra beltéri ajtók

Válassza ki a több mint 200 modell közül az Önnek megfelelőt!Keressen minket a +36 (20) 284-4738 telefonszámon, vagy info@portecles.hu címen és a megrendeléstől számított 8 héten belül már szállítjuk is az Ön által kiválasztott ajtót.

A Dextüra márka egyet jelent a fehér ajtók számtalan variációjával. A Dextüra saját kezébe vette a fejlesztést és elsőként használt környezetbarát festéket az ajtók gyártásához.

Az egyedülálló Superlak ® -kal az ajtók nemcsak környezetbarátok, de karcállók, UV-állók , törölhetők és 100% -ban oldószermentesek is. A kínálatban számtalan ajtólap design és tokkialakítás közül van mód válogatni, az üvegezési lehetőségek széles választéka mellett.  

 

 

Amit a Dextüra által használt Superlak ® -ról tudni érdemes:  

  • A Superlak ® nem ártalmas az egészségre, 100% -ban mentes oldószerektől és káros anyagok kipárolgásától.  
  • Olyan egyedülálló festékrendszer, amely teljesen oldószer- és emissziómentes, ugyanakkor vastag fedő- és védőréteget biztosít illetve rendkívül ellenálló.
  • Takarítása egyszerű, a mindennapi apró szennyeződéseket könnyedén le lehet törölni közvetlenül a "baleset" után. 
  • A Superlak ® rendkívül fényálló. Ha az ajtók erős napsugárzásnak vannak kitéve, nem színeződnek el. Itt nincs sárgulás, mint más fehér festékeknél. Itt a fehér, fehér marad - garantáltan.
  • Minden Dextüra vonal- és dizájnajtó 100 % -ban Superlak ® -kal kezelt.  Műszaki felszereltségüket tekintve zaj-, hő-, tűz- és betörésvédelemmel ellátott is lehet.
porte clés

elérhetőségeink

1016 Budapest, Hegyalja út 23.

+36 (1) 788-8088 | +36 (20) 284-4738

Időpontfoglalás