Bár cégünk és a brand új, szakembereink több évtizede foglalkoznak homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazásával. Rengeteg tapasztalatot szereztünk a hazai és külföldi piacon.  Példaként látjuk a nyugati piacot, ahol egészen más attitűd lengi körül a gyártók, kereskedők és a vásárlók nyílászárókkal kapcsolatos elképzeléseit.

Piackutatásunk során felkerestük a szakmailag leginkább felkészült, komoly referenciákkal rendelkező gyártó cégeket és végre találkoztunk azzal a szemléletmóddal, amit mindig is szerettünk volna átadni termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Utazásaink során volt alkalmunk gyártóüzemeket meglátogatni, prémium-kategóriás termékeket működés közben látni, és persze elégedett felhasználókkal találkozni.

Rendkívül motiváló kapcsolatokat építettünk ki, és ez arra sarkallt bennünket, hogy mutassuk meg ezeket a technológiákat és termékeket a magyar közönségnek is. Sok szakmabeli állítja, hogy a hazai piac nem elég érett, nincs felkészülve sőt, igény sincs ezekre a termékekre. Mi másképp látjuk.

Hisszük, hogy a legjobb minőségű nyílászárók a Magyarországon élő emberek érdeklődését is kiváltja, és mi pedig elkötelezett hívei vagyunk ennek az új, úttörő szemléletnek. Létrehoztuk a Porte Clés márkanevet, kiépítettük a szükséges disztribúciós hálózatot, megteremtettük a lehetőséget, hogy az az életérzés, amit egy ilyen termék adhat, elérhetővé váljon. 

Bemutatótermünkben különleges körülmények, felkészült kollégák, és ez  a feeling várja Önöket. Szeretettel várjuk:

a Porte Clés csapata 
 
 
porte clés

elérhetőségeink

1016 Budapest, Hegyalja út 23.

+36 (1) 788-8088 | +36 (20) 284-4738

Időpontfoglalás