A világhírű BIhome design beltéri ajtók az olasz design felső kategóriáját képviselik. Egy igazi műremek, amely már az Ön otthonában is elérhető!

A szemet gyönyörködtető stílus és számos innovatív megoldás emelik a BIhome-ot a világ legjobb beltéri ajtó gyártói közé. A kifinomult keretek új klasszikust teremtenek, amely tökéletesen illeszkedik a kortárs belső terekhez is.

A BIhome olasz céget 1987-ben alapították, ma a világ egyik vezetője a belső és páncélozott ajtók és rendszerek tervezésében és gyártásában. A legjobb nyersanyagok, az exkluzív modellek, hozzáértés és tehetség, valamint a legfejlettebb technológiák használata jellemzi a BIhome ajtókat. Kitartással és szenvedéllyel dolgoznak az új modelleken, a részletekre figyelve, hogy stílusosan és eleganciával járuljanak hozzá a belső terekhez.

Az ajtók számukra nem egyszerű tárgyak, hanem személyre szabott alkotások.

A termékportfólió a design ajtók mellett keskeny profilú, beltéri alumínium modellek széles választékát is magában foglalja. A hagyományosan nyíló rendszerű ajtókon túl a kínálat pivot és toló termékekre is kiterjed, melyek nagy üvegfelületekkel, széles színválasztékban elérhetők.

A BIhome 100% -ban olasz. Több mint 38 000 modell található katalógusukban, évente mintegy 200 000 ajtót gyártanak, amelyeket különböző felületekkel rendelhetők. Az általuk használt nyersanyagok minősége a legjobb, akárcsak a használt élvonalbeli technológiák, mivel ezek a folyamatos kutatás és fejlesztés eredményei. Az olasz kreativitást, designt világszerte elismerik, a BIhome büszke arra, hogy a Made in Italy nagykövete.